вівторок, 17 березня 2020 р.

30.03-5.04 9 клас Ромашки з атласних стрічок

Проста і зворушлива ромашка завжди служила символом ніжності, відкритості, щирості. Ці квіти у кожної дівчини викликають розчулення і створюють романтичний настрій. Букет ромашок "говорить за себе" що його не просто купили, його нарвали, а це вже вчинок. У цьому мк я пропоную рукодільниця створити ромашки своїми руками. На сьогоднішній день ромашки канзаші стали дуже популярні, особливо в моєму місті - Муромі, адже вже кілька років поспіль ми відзначаємо чудове свято День Сім'ї Любові і Вірності, символом якого і став цю квітку.

У першому майстер-класі мною покроково описано як робиться ромашка зі стрічок шириною 1,2 см.

зміст
Ромашка з стрічки 1,2 см
Ромашки зі стрічок 5 см
Ромашка з тонкої стрічки 0,5 см
Ромашки з круглих пелюсток з стрічки 5 см
Ромашки зі стрічок 1 см
Підбірка відео майстер-класів
Ромашка з стрічки 1,2 см
матеріали:

стрічка шириною 1,2 см,
фетр або тканину діаметром 2,5 см для основи,
атласний шнур,
інструменти.
Для ромашки нам буде потрібно 26 відрізків розміром 1,2х4 см. Верхній край у кожного відрізка зріжемо в формі півкола і потримаємо над вогнем, щоб він загнувся. Нижні куточки загорніть до центру на лицьовій стороні. На основу діаметром 2,5 см наклеюємо перший ряд 13 пелюсток, і другий 13 шт. під низ між пелюсточками першого ряду.
1 2 3
З атласної шнура скрутимо серединку, тобто просто закручуємо шнур і фіксуємо його із зворотного боку гарячим клеєм, приклеюємо серединку і додаємо листочки.
4 5 7
Тепер зробимо ромашки з атласних стрічок шириною 5 см з серединкою з атласної шнура у вигляді вузликів.

Немає коментарів:

Дописати коментар